Mestre Bilreparasjon Med Disse Enkle Tipsene

Avhengig av alder og modell på bilen din, kan det oppstå flere forskjellige problemer i løpet av tiden du eier den. Å bli kjent med delene som trenger reparasjon i en bestemt bil kan være en stor hjelp. Les denne artikkelen for flere måter å lære om bilreparasjon.

Et nødsett er et must for bilen din. Dette settet skal inneholde en rekke ting, inkludert verktøy, bluss, en gassbeholder og en nødbatterilader. Lommelykter, batterier og tepper er også viktige ting.

Se etter et bilverksted som viser sine sertifiseringer for alle å se. Se godt på det for å sikre at de er aktuelle. Selv om de er sertifisert, garanterer det ikke kvalitetsarbeid, men det er større sjanse for at arbeidet blir gjort riktig.

Dra fordel av gratis inspeksjoner, men ikke bare la dem fikse alt på listen. Det vil sannsynligvis bli lagt til ett eller to ekstra elementer som ikke er strengt nødvendig. Hvis du er lett på kontanter, kan du spørre teknikeren om hvilke ting som er de viktigste for å holde bilen trygg. Få disse gjort umiddelbart, og spar penger til resten av arbeidet.

Still alltid mange spørsmål når du tar bilen for å bli reparert. Ikke la mekanikeren skremme deg. Spør hvorfor noe må fikses eller hvordan det skal gjøres. Hvis mekanikeren prøver å børste deg av, ikke ser på deg eller nekter å svare på spørsmålene dine, kan du vurdere å ta bilen til noen andre.

Spør bilmekanikeren om deres ASE -sertifisering. National Institute for Automotive Service Excellence har en test to ganger i året for det. For å oppnå denne sertifiseringen må mekanikere bestå en skriftlig test, samtidig som de har omtrent to års arbeidserfaring innen bilmekanikk og reparasjon. Denne sertifiseringen øker sjansene dine for å finne kompetente mekanikere.

Ta bilen til en vaskeri med full service et par ganger i året for omfattende rengjøring, innvendig og utvendig. Dette fjerner det meste av jorda og bidrar til å bevare interiøret i bilen din. Dette kan lønne seg når du vil selge eller bytte ut bilen for en nyere.

Be om garanti når du får bilen reparert. Sørg for at du får det skriftlig og at du forstår hva det dekker. Det kan også være lurt å betale litt mer hos en forhandler for å få utført store jobber, for eksempel en overføring av overføring. Dette garanterer at arbeidet ditt blir dekket uavhengig av hvor du er.

Sammenlign priser mellom de lokale bilverkstedene før du bestemmer deg for hvilken du skal velge. Selv om lønnskostnadene er ganske ensartede, kan tiden hver butikk tror reparasjonen kan ta variere, så vel som hva de vil belaste deg for delene. Sørg for å shoppe rundt slik at du får best mulig avtale.

Å bruke tips og triks om bilreparasjon kan hjelpe deg resten av livet. I tillegg til å gjøre deg kjent med de typiske problemene bilen din vil lide av, må du huske tipsene i denne artikkelen. Les den neste gang du finner behov for bilreparasjon.

Få Mer Ut Av Din Bilreparasjonsopplevelse